1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.adaconcept.ro  detinut de SC Ada Concept Design SRL, denumit in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

 1. Raspundere

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor si serviciilor SC Ada Concept Design SRL.

SC Ada Concept Design SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 1. a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  b) afectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel,  SC Ada Concept Design SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 1. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de SC Ada Concept Design SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SC Ada Concept Design SRL ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate SC Ada Concept Design SRL.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea SC Ada Concept Design SRL sau a afiliatilor sai.

SC Ada Concept Design SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 1. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. SC Ada Concept Design SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze SC Ada Concept Design SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 1. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SC Ada Concept Design SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SC Ada Concept Design SRLnu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

SC Ada Concept Design SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. SC Ada Concept Design SRL nu va transmite nici unui tert datele personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.adaconcept.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

 1. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al SC Ada Concept Design SRL, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra, posibilitatea de a va contacta, de a procesa o comanda sau de a elibera o factura.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, date de identificare a firmei, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciile SC Ada Concept Design SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Conditiile in care se desfasoara prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi accesate la Politica de Confidentialitate, care face parte din prezentul Document.

 1. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a NU face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, SC Ada Concept Design SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 1. Informatiile oferite prin intermediul site-ului adaconcept.ro

Orice persoana care viziteaza Site-ul www.adaconcept.ro

si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC Ada Concept Design SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
 • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
 • solutionarea de catre SC Ada Concept Design SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);
 • alte activitati intreprinse de SC Ada Concept Design SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobare din partea destinatarului.

SC Ada Concept Design SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

SC Ada Concept Design SRL nu va distribui, sub nicio forma, informatiile cu caracter personal catre terte persoane.

 1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

“Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Ada Concept Design SRL in privinta utilizarii site-ului www.adaconcept.ro

SC Ada Concept Design SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 1. Utilizarea cookie-urilor

10.1 Politica de utilizare a cookie-urilor face parte din prezentul Document.

 1. Legea Aplicabila

11.1 Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre Vanzator si Client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantelor judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati:

Ada Concept Design
E-mail: office@adaconcept.ro
Adresa: Piata Alba Iulia, Nr.6, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0735.164.638