Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Respectarea dreptului la confidențialitate a datelor cu caracter personal.

SC Ada Concept Design SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social în Șos. PANTELIMON 115 BUCURESTI, CUI: RO25313640, Nr. Reg. Com. J40/3700/2009, prelucreaza date cu caracter personal furnizate de catre Utilizatori in scopul derularii activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul site-ului, www.adaconcept.ro

SC Ada Concept Design SRL. respecta dreptul la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul website-ului si modul in care putem utiliza aceste date. SC Ada Concept Design SRL va culege numai informatii pe care Utilizatorul le ofera voluntar.

Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, numarul de telefon, adresa de email, adresa sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator prin intermediul adresei de e-mail din Site. De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de SC Ada Concept Design SRL in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

Scopul prelucarii datelor cu caracter personal

SC Ada Concept Design SRL prin site-ul www.adaconcept.ro poate colecta si prelucra date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • In scop de marketing – prin folosirea anumitor date ale Vizitatorului pentru a identifica comportamentul acestuia in Site si imbunatatirea calitatii Serviciilor oferite.
 • In scop de protectia a site-ului web si a utilizatorilor site-ului adaconcept.ro fata de atacuri cibernetice
 • In scop de prevenire si detectare a tentativelor de frauda, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente

Cat se pastreaza datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal se pastreaza timp de 1 an de la furnizarea lor catre SC Ada Concept Design SRL.

Utilizatorul  are dreptul de a solicita oricand stergerea anumitor informatii, urmand ca SC Ada Concept Design SRL sa dea curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele cu caracter personal

SC Ada Concept Design SRL poate transmite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

 • Furnizorilor de servicii IT
 • Furnizorilor de servicii de marketing (Ex: Google Analytics)
 • Autoritatilor statului (inclusiv dar fara a se limita la autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penala, etc.), ca urmare a unei obligatii legale a Vanzatorului.

Accesul la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor de catre persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele cu caracter personal

SC Ada Concept Design SRL colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date cu caracter personal unor entitati din Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele cu caracter personal, ne puteti contacta folosind adresa de e-mail office@adaconcept.ro

Drepturi

In conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679/UE, in calitate de subiect de date, orice Utilizator are urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare si acces

Orice Utilizator are dreptul de a i se comunica, la cerere, daca datele lui cu caracter personal sunt prelucrate. In cazul in care datele personale sunt prelucrate, acesta are dreptul de a solicita accesarea acestora prin a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate.

 • Dreptul la rectificare

Utilizatorul are dreptul de a solicita rectificarea datelor sale cu caracter personal incorecte si poate completa datele incomplete cand va considera necesar.

 • “Dreptul de a fi uitat” sau Dreptul la stergere

Utilizatorul are dreptul, in conditiile legii, de a solicita stergerea datelor sale cu caracter personal.

 • Dreptul la restrictionare

Utilizatorul are dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si prelucrate de catre SC Ada Concept Design SRL doar in anumite scopuri.

 • Dreptul de a retrage consimtamantul

Utilizatorul are dreptul de a-si retrage consimtamantul in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal in cauza a fost efectuata pe baza consimtamantului.

 • Dreptul la portabilitatea datelor

Utilizatorul are dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate. Acesta are dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea companiei SC Ada Concept Design SRL.

 • Dreptul la opozitie

Utilizatorul are dreptul sa se opuna oricand fata de prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre www.adaconcept.ro in special in scop de marketing direct. Acesta poate solicita incetarea prelucrarii datelor in interesul nostru legitim. In urma solicitarii, SC Ada Concept Design SRL se angajeaza sa nu mai prelucreze date cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea de date cu caracter personal in cauza este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

 • Dreptul de a depune o plangere

Utilizatorul are dreptul de a depunde oricand o plangere catre SC Ada Concept Design SRL sau catre autoritatea competenta privind protectia datelor: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.