Ne bucurăm că de-a lungul timpului specialiștii noștri s-au ocupat de proiecte de anvergură și au reușit să amenajeze cele mai exclusivite hoteluri din țară. Designerii noștri posedă o vastă experiență și au putut să se plieze rapid pe cerințele clienților. Fie că vorbim despre amenajare unei camere de hotel, a unei recepții sau a unui restaurant, arhitecții noștri au fost mereu la înălțime și au îmbinat într-un mod armonios materialele pentru a construi cele mai confortabile spații. Mobilierul modern pe care l-am realizat pentru acest proiect a fost fabricat cu răbdare  și cu atenție la fiecare detaliu. Nu am urmărit doar livrarea unor bucăți de lemn, ci am gândit întreg ansamblul într-o manieră modernă. Am oferit toate elementele decorative, de la mochetă, perdele și draperii și până la corpuri de iluminat, canapele, uși de interior, fotolii. Proiectul de față a fost unul complex care a necesitat întreaga noastră atenție.

Bugetul bine definit încă de la început ne-a ajutat să optăm pentru cele mai bune materiale pentru construirea mobilierului. S-a folosit pal melaminat, lemn masiv, MDF, sticlă. Pentru unele zone s-a ales folosirea palului dublat de 36 de mm. Alte zone au fost atent decorate cu accesorii de efect.
Patul matrimonial a fost executat din pal, tablia este tapițată, iar salteaua este una foarte rezistentă dedicată spațiilor cu trafic intens.
Blatul biroului de la recepție este din lemn masiv și reflectă culorile esenței de lemn.
Zona de restaurant pur și simplu te transpune într-un spațiu de poveste în care poți savura în tihnă delicatesele pregătite de cei mai buni bucătari. Mesele de patru persoane creează un cadru intim.
Evident, există o zonă de bar și de socializare de unde se poate comanda cele mai fine băuturi.