CE OFERIM

Echipa Ada Concept Design oferă soluții personalizate pentru proiecte unice.

Oferim servicii de Consultanță, Proiectare – Arhitectură, Amenajări interioare, Instalații, Structură și Management de Proiect.

CONSULTANȚĂ

Oferim Consultanță pentru construirea unui imobil, Consultanță pentru alegerea unui teren, a unei locuințe noi sau vechi, Consultanță pentru amenajarea casei, Consultanță în elaborarea proiectelor pentru investiții finanțate din fonduri europene.

PROIECTARE

Arhitectură – arta de a proiecta, îmbinată cu știința, cu arta de a construi, cu stilul, caracterul și aspectul compozițional al unei opere artistice. Pentru a ajunge aici însă, avem nevoie să parcurgem mai multe etape.

AMENAJĂRI INTERIOARE

Amenajările interioare sunt realizate de arhitecți și designer specializați. Aceștia realizează amenajarea spațiilor, indiferent de destinația acestora, iar rezultatul va fi obținut întotdeauna prin îmbinarea părții practică cu cea estetică.

INSTALAȚII

Asigurăm serviciile necesare de proiectare instalații în construcții. Asta înseamna totalitatea conductelor, traseelor și echipamentelor care asigură utilitățile necesare funcționării construcțiilor ce sunt situate în interiorul limitei de proprietate, indiferent dacă acestea sunt sau nu încorporate în construcție.

STRUCTURĂ

Aceasta este o parte foarte importantă a construcției, o îmbinare de elemente ce preiau toate încărcările din greutățile proprii și purtate ale clădirii. Aceste elemente pot fi din beton armat, metal sau lemn. Serviciile sunt realizate de specialiști atestați conform legilor în vigoare, care au simțul răspunderii pentru lucrarile pe care le autorizează.

MANAGEMENT DE PROIECT

Prin serviciile asigurate vă oferim soluții personalizate, care oferă o corelare optimă între mărimea proiectului, dimensiunea, tipul și caracteristicile lucrării sau domeniului de proiecte ce sunt abordate de firmele solicitante. Astfel se obține creșterea competitivității de ansamblu și evident satisfacția clientului.