Cine suntem?

ADA Concept Design a prins viață datorită arhitectului Alexandru Daniel Anghel. Acesta și-a descoperit pasiunea încă din copilărie, având ocazia să își însoțească bunicul, de meserie constructor, pe șantier și să asiste la punerea temeliei unei case și a unui ansamblu rezidențial.

Copil fiind, a fost impresionat peste măsura de utilajele uriașe văzute acolo, necesare în execuția proiectelor de construcție, dar și de emoția pe care a simțit-o atunci când a văzut “căștile albe” studiind și discutând peste “hârtii imense pe care erau multe linii și desene”. Toate aceste elemente, l-au făcut să își pună o mulțime de întrebări, ulterior ajungând la discuții elaborate cu bunicul său despre persoanele implicate în procesul de proiecte, dar și despre etapele ce trebuiau parcurse pentru a se putea realiza o construcție. Atunci a auzit prima oară de cuvântul arhitect, pe care l-a perceput cu o rezonanță puternică. Impactul acestor prime momente au fost definitorii pentru cariera sa viitoare.

În timp, Alexandru a descoperit că la baza meseriei stă atât studiul intens, cât și înclinațiile artistice cu care trebuie să fii înzestrat.

Imaginația sa creatoare, capacitatea și dorința de a-și pune pregnant amprenta asupra fiecărui proiect a dus la crearea companiei ADA Concept Design.

Meseria de arhitect se poate asemăna cu cea a unui doctor estetician, deoarece prin intermediul unui specialist în domeniu, arhitectura oferă imaginea unei locuințe, începând cu faza de concept, până la realizarea acestuia în cele mai mici detalii.

Arhitectura înseamnă pentru echipa ADA Concept Design, așa cum și ADA înseamnă în ebraică: “a împodobi, a orna, a înfrumuseța”.

Biroul nostru de Arhitectură și Design vă oferă consultanță, proiectare, design de interior, management de proiect.

Fiecare detaliu contează!

SOLUȚII PERSONALIZATE

Prin serviciile asigurate vă oferim soluții personalizate, care oferă o corelare optimă între mărimea proiectului, dimensiunea, tipul și caracteristicile lucrării sau domeniului de proiecte ce sunt abordate de firmele solicitante. Astfel se obține creșterea competitivității de ansamblu și evident satisfacția clientului.

PROIECTE UNICE

Apelați la arhitecți cu experiență, care pot să vă îndrume și să vă consilieze astfel încât să știți cu exactitate care sunt etapele, ce conțin fiecare și ce costuri estimative ar trebui să luați în calcul pentru a nu avea surprize neplăcute pe parcurs.

CONSULTANȚĂ

Arhitecții, designerii, inginerii structuriști, inginerii de instalații ai companiei ADA Concept Design vă oferă soluții calificate, pe baza experienței acumulate și a autorizațiilor obținute ca certificare a specializării pe fiecare din aceste domenii de-a lungul anilor.

PROIECTARE

Arhitectură – arta de a proiecta, îmbinată cu știința, cu arta de a construi, cu stilul, caracterul și aspectul compozițional al unei opere artistice. Pentru a ajunge aici însă, avem nevoie să parcurgem mai multe etape.

Management de proiect

Managementul unei lucrări este aplicat, încă de la începutul lucrării, până la sfârșitul operațiunilor fiecărui proiect, prin crearea unui mediu de lucru controlat și controlabil.

DIN PASIUNE

Ada Concept Design realizează proiecte unice, din pasiune pentru arhitectură, dând o notă personală fiecărui proiect în parte.

CONSULTANȚĂ 91%
PROIECTARE 87%
AMENAJĂRI INTERIOARE 93%
INSTALAȚII 93%
STRUCTURĂ 98%
MANAGEMENT DE PROIECT 96%